Plaatwerk

Maref is de partner voor hoogwaardig plaatbewerking. We hebben ons gespecialiseerd in het verwerken van staal, rvs en aluminium. Onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de standaarden in onze industrie. Hiermee hebben we de juiste papieren om producten te snijdenkanten en schuren volgens de gevraagde eisen.

Laser en kantcapaciteit

Maref beschikt over een zeer ruime plaatwerkfabriek welke capaciteit heeft om naast het lasersnijden van platen tot 4000x2000mm en 20mm dik ook producten te kanten van zeer klein tot 4000mm lengte (100KG). Onze productielocatie beschikt over meerder kantbanken en lasersnijmachines met zeer hoogwaardige kantgereedschappen en CO2 en fiberlasermachines. Hiermee kunnen we kleinere series maar ook grote series zeer constant en efficiënt produceren.

Laser en kant kwaliteit

Kwaliteit leveren is een kernwaarde van Maref. Om te garanderen dat we onze producten volgens de hoge standaarden leveren voeren we product controles uit op zowel maatvoering als laserkwaliteit. Te samen met onze gekwalificeerde medewerkers zorgen we er voor dat we de producten snijden en kanten conform de maatvoeringen en eisen op de tekeningen.

Efficiëntie

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste machines, materialen, tooling en goed opgeleide vakmensen kunnen we zeer efficiënt en hoogwaardig metaalproducten bewerken. Hiermee kunnen we tegen een zeer goede TCO ook een zeer hoogwaardige kwaliteit leveren.

Plaatwerk nodig? Neem dan contact met ons op!

Maref is dé specialist voor al uw las- en plaatwerk. Heb je vragen over laswerk of plaatbewerking? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en bieden altijd een passend advies. Wij staan altijd voor u klaar.

Benieuwd wat MAREF
voor u kan betekenen?