Over MAREF

Maref Metaalbewerking

Maref Metaalbewerking B.V. is opgericht in 1958. Als metaalbedrijf heeft Maref zich doorontwikkeld met verschillende technieken waaronder lasersnijden, kanten en lassen. In 2012 is het bedrijf overgenomen en heeft sinds die tijd met name geïnvesteerd in kennis en technologie. Zo is het gehele machinepark vervangen door de meest geavanceerde machines en wordt er continue aan scholing van personeel gewerkt. Er is een kwaliteitssysteem opgezet en door middel van het ERP pakket worden de processen en planningen nauw in de gaten gehouden en gemanaged.

Door de investering in lasrobots groeide de belangstelling van onze klanten om samengestelde producten bij Maref te laten produceren. In 2018 is het besluit genomen om een eigen lasfabriek te gaan bouwen. Deze fabriek is gebouwd in Geldrop en opereert als zelfstandig lasbedrijf genaamd Maref Lasindustrie.

Maref Lasindustrie

Maref Lasindustrie

Maref Lasindustrie B.V. opereert vanuit de fabriek in Geldrop. Met een uitgebreid nieuw lasrobotpark en vele handlasplekken worden lassamenstellingen geproduceerd in een moderne productiehal. Dit varieert van klein tot zeer groot seriewerk en van relatief eenvoudige producten tot zeer complexe producten. Maref Lasindustrie beschikt ook over zeer grote lasrobotcellen waar producten van 7500x5000mm in gelast kunnen worden.

Maref Lasindustrie werkt voornamelijk voor OEM-ers en is altijd opzoek naar partnership. Het samen meedenken met de klant om tot een beter product te komen en een betere TCO.
Ook hier is ons kwaliteitssysteem opgezet en door middel van het ERP pakket worden de processen en planningen nauw in de gaten gehouden en gemanaged. Daarnaast worden volgens vaste procedures kwaliteitscontroles uitgevoerd om de gevraagde kwaliteit te waarborgen.

Kwaliteit- en leverbetrouwbaarheid zijn kernwaarden die ervoor zorgen dat Maref een goede partner is voor haar klanten.

Benieuwd wat MAREF
voor u kan betekenen?