Markten

MAREF heeft de mogelijkheid door haar ultramoderne machinepark en software om zeer hoge kwaliteit te leveren. Met nieuwe machines en gereedschap worden de producten met hoge nauwkeurigheid geproduceerd en is het afwerkniveau zeer hoog. MAREF heeft een eigen afbraammachine laten bouwen waarmee extreem hoog afwerkniveau haalbaar is zodat men alle markten kan bedienen.

De geproduceerde producten worden veelal toegepast in onderstaande markten:

Maref is in de afgelopen jaren gegroeid met het produceren van lassamenstellingen en plaatwerkdelen voor de landbouw mechanisatie. Veel producten zijn complex en nauwkeurig. Door gebruik te maken van perfecte lasmallen en geschoold personeel, kunnen we veel krappe toleranties toch garanderen. Wij begrijpen ook dat seizoensinvloeden vragen om een flexibele benadering. We maken producten op afroep, we zijn in staat om volgens het Just In Time principe te leveren en  incidentele uitbestedingen zullen we snel en vakkundig oppakken.

Binnen de voedingsmiddelenindustrie is RVS bij uitstek het beste materiaal waarbij hygiëne voorop staat om ongewenste groei van bacteriën en schimmels tegen te gaan. Om perfectie in kwaliteit en afwerking te bereiken zullen we het RVS snijden, afbramen, kanten, lassen/samenstellen en afwerken.

Maref is al meerdere jaren de leverancier voor de grote machinebouwers in de regio. Veel las en constructie werk wordt bij Maref uitbesteed. De lasrobots die we gebruiken in combinatie met zelf ontworpen lasmallen zorgen voor een perfecte maatvoering en kwaliteit. Voor alle machinebouw zijn we daardoor in staat om continuïteit aan te bieden.

 

Voor de automotive zijn we vooral bezig met uitstekende serieproducten. Serie robotlaswerk, assemblage en oppervlakte behandelingen zijn onderdeel van de standaard kwaliteitsprocessen voor de automotive. We garanderen daarmee dat het 1e product gelijk is aan het 10.000e stuk.

De hightech industrie verlangt producten die nauwkeurig afgewerkt zijn. Een aluminium plaat met een geslepen uiterlijk en scherpe zetting is daar een goed voorbeeld van. De afgelopen jaren is er binnen Brabant een explosieve groei ontstaan aan producten voor de Hightech industrie en hebben we inmiddels mogen al veel producten gemaakt met een optisch perfecte en maatvaste afwerking.

Een markt waar Maref sinds een paar jaar in begeeft is de milieutechniek. Vaak worden deze hoogwaardige systemen door onze klanten verkocht door middel van aanbestedingen.
Hiervoor moet er vaak door onze klanten op korte termijn een hoop capaciteit worden gecreëerd om de diverse producten te produceren. Maref maakt daarom vaak de producten voor deze klanten van A tot Z.
Denk hierbij aan het samenstellen, verzinken, poedercoaten, assembleren en verpakken. Met deze manier van ontzorgen kunnen onze klanten dus grote projecten aannemen en toch volgens de afspraak en de gevraagde kwaliteit leveren.
Wij noemen dit partnership, aangezien we dit proces samen met de klant opbouwen.

Door samenwerkingen met OEM en toeleveranciers heeft Maref een strategische positie als toeleverancier voor productie bedrijven. Veel plaatwerk, zoals lasersnijden en kanten, wordt uitbesteed bij Maref.
Voordeel voor deze toeleveranciers is het moderne machinepark en diens productie kwaliteit, betrouwbare en korte levertijden en de zeer scherpe prijs. Door deze uitbesteding bij Maref kunnen deze toeleveranciers zelf zeer scherp en concurrerend aanbieden naar hun eigen klanten.
Maref heeft ca 200 ton materiaal in staal aluminium en RVS op voorraad om snel te kunnen verwerken en uit te leveren naar onze klanten. Levertijden van 24 uur zijn dan ook in overleg mogelijk.

Benieuwd wat MAREF
voor u kan betekenen?